Horeca-inrichting

  • Horeca-inrichting op maat: sfeerverhogend

In de horeca luistert de inrichting zeer nauw, van sfeer tot meer praktische zaken. Stoelen moeten goed zitten en in verhouding zijn met de tafelhoogte. In een café moet de bar – het centrale punt – goed bereikbaar zijn en een comfortabele hoogte hebben. Samen met u bepalen we welke materialen en kleuren passen bij uw klandizie en de sfeer in uw etablissement. Horeca-inrichting op maat draagt bij aan de sfeer in uw horecazaak. Maak een afspraak om uw wensen door te nemen.

Zorg voor een unieke horecabeleving

Of u nu gaat voor een modern of klassiek interieur: alles valt of staat met de juiste setting. Die weten wij als geen ander voor u te creëren. We bouwen een interieur dat past bij uw horecaconcept. Een kwalitatief hoogwaardig interieur waarin u uw gasten in stijl kunt ontvangen. En waarin sfeer, comfort, gezelligheid én kwaliteit altijd de boventoon voeren.

Vakmanschap en ware passie

U doet er alles aan om uw gasten een onvergetelijke uitgaansbeleving te bieden. Met diezelfde instelling zetten wij ons voor ú in om de perfecte setting te creëren. Daarom maken we uw horeca-inrichting compleet op maat, met vakmanschap en aandacht voor detail. We zetten uw ontwerp om in een exclusief interieur, dat onze geavanceerde werkplaats pas verlaat als u én wij 100% tevreden zijn. Zo hebben we al unieke interieurs gemaakt voor onder meer:

  • restaurants
  • hotels
  • bars
  • cafés
  • cafetarias

Materialen die tegen een stootje kunnen

Horeca is een levendige wereld. Uw interieur moet dus wel tegen een stootje kunnen. Door het gebruik van zeer duurzame en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat beschadigingen minder kans krijgen. Zo genieten u en uw gasten langer van uw sfeervolle interieur. Op het gebied van materialen kunt u kiezen uit veel uitvoeringen en kleuren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Om makkelijker te kunnen kiezen, laten we u met alle plezier stalen zien van onze standaard en bijzondere materialen. Of we vragen ze voor u aan.

Meedenken over unieke oplossingen

Details en creativiteit bepalen vaak de uitstraling van een horeca-inrichting. Uw wensen en ideeën staan daarbij natuurlijk centraal. Wij denken graag vanaf het begin met u mee en dat leidt vaak tot zeer verrassende oplossingen of alternatieven. U wilt tenslotte een unieke inrichting, waar uw gasten zich thuis voelen en waardoor ze graag terugkomen. Een inrichting die we samen met u creëren. Maak kennis met onze werkwijze.

Duidelijke stappen, strakke planningen

Voor u als horecaondernemer is het belangrijk dat een nieuwe inrichting zo snel en efficiënt mogelijk wordt gerealiseerd. We plannen alles strak en in duidelijke stappen, die we vooraf met u afstemmen. Zo weet u exact waar u aan toe bent, van ontwerp tot uitvoering. Afspraken over kosten en levertijden komen we uiteraard na. Eventuele problemen lossen we snel op. En als u jaren later nog een nieuw onderdeel of service nodig hebt, kunt u op ons terugvallen.

Vrijblijvend voorstel voor uw horeca-interieur op maat

Bekijk de verschillende projecten in ons portfolio en laat u overtuigen door onze verschillende projecten in horeca-inrichting. Wij maken graag een voorstel op maat. Kom eens kennismaken of vraag direct een voorstel aan.