Turnkey interieurprojecten: gemak en zekerheid voor u

  • Turnkey interieurprojecten: geen omkijken naar de uitvoering

Het coördineren van een bouw- of verbouwproject vergt veel tijd. Daarom voeren wij projecten ook turnkey uit voor u. Wij nemen dan de regie over van u en verzorgen het hele project, van concept tot eindmontage. De coördinatie van het project blijft ligt bij één partij en u heeft nergens meer omkijken naar.

Eén aanspreekpunt

Om u alle zorgen uit handen te nemen, volgen we een strakke planning waarop u zonder meer kunt bouwen. Daarbij werken we nauw samen met diverse gespecialiseerde bedrijven. H&S interieurbouw blijft uw aanspreekpunt tijdens het hele project. Op deze wijze voeren wij turnkey interieurprojecten uit voor nieuwbouw en bestaande bouw, zakelijk en particulier. En variërend van woonhuizen tot horeca-, winkel- en kantoorinrichtingen.

Maximale betrokkenheid

Uitgangspunt voor elk turnkey interieurproject is dat we uw wensen vertalen naar een uniek en realiseerbaar concept. Dat doen we met veel vakmanschap, enthousiasme en betrokkenheid. We signaleren eventuele problemen tijdig en dragen haalbare oplossingen aan. We houden gedurende het hele project de vinger aan de pols, zo ontgaat ons niets. U bent hiermee verzekerd van een duurzame constructie en een zorgvuldige afwerking. Want voor ons telt maar één ding: een onberispelijk eindresultaat.

Meer weten over turnkey projecten?

We hebben al heel wat interieurprojecten succesvol turnkey opgeleverd. Dat kunnen we ook voor u. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? In ons portfolio vindt u voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten. Voldoende inspiratie opgedaan? Kom eens kennismaken of vraag direct een offerte aan.