Keuken op maat: vrijheid in indeling en ontwerp

  • Keuken op maat: vrijheid in indeling en ontwerp

Meer kookplezier met een keuken op maat

Een keuken is een forse investering. En deze moet vele jaren meegaan. Dan mag het ook een keuken worden die u past als een maatpak. Met een keuken op maat kunt u echt alle kanten op. Allereerst al de indeling:

  • U-vorm
  • L-vorm
  • Kookeiland

Wij maken de unieke keukenoplossing die qua kleur, stijl, indeling en afwerking volledig bij u past. En die we tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken.

Al uw keukenwensen vervuld

U wilt zich op elk moment van de dag thuis voelen in uw keuken. De sfeer en inrichting zijn dan ook bepalend voor uw keuze. We maken keukens in elke stijl, passend bij uw smaak en interieur:

  • Modern
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Hoogglans
  • Tijdloos

Precies zoals u het wilt hebben

Voor ons betekent een maatwerkkeuken niet alleen dat de afmetingen precies moeten kloppen. De keuken dient ook uw comfort en gebruikersgemak. Zo bepaalt u zelf de draairichting van de deuren, de indeling van schappen en planken, de samenstelling en positie van de apparatuur en de benodigde accessoires.

Hoogwaardige materialen

Voor onze keukens gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij valt er veel te kiezen. Combineer naar hartenlust de basismaterialen hout, MDF en kunststof met glas, rvs, natuursteen of andere designmaterialen. Van veel materialen en kleuren kunt u de stalen bij ons bekijken. Mochten uw ideeën niet te realiseren zijn, dan vinden we samen altijd een haalbaar en gelijkwaardig alternatief.

Op tijd geleverd

Onze ervaren en gedreven vakmensen zien het als uitdaging om uw wensen te vertalen naar een droomkeuken. En dat geldt ook voor onze toeleveranciers. Samen staan we garant voor een uniek stukje vakwerk, waarvan u vele jaren plezier zult hebben. Een stukje vakwerk, dat we ook strikt op tijd leveren. Want met onze toeleveranciers maken we net zulke strakke afspraken als met u.

Zien wat er allemaal kan?

Uw maatkeuken wordt uniek. Daar hebben we dus nog geen voorbeeld van. Maar u kunt wél vast bekijken wat we al voor anderen hebben gerealiseerd. Bekijk ons portfolio en kom daarna eens met ons praten. Of vraag direct een offerte aan.