Over H&S Interieurbouw: wie maken uw interieur op maat?

  • Maatwerk: een kwestie van passie en ervaring

U wilt wonen of werken in een omgeving waarin u zich helemaal op uw gemak voelt. Een omgeving die bij u en uw karakter past. Vooral dát staat ons voor ogen als we uw kantoor, winkel, horecagelegenheid of woning op maat inrichten. Want interieurbouw gaat voor ons veel verder dan het leveren van technisch maatwerk. Het draait om het eindresultaat, maar net zo goed om u. Maatwerk betekent een resultaat dat bij u past.

Uw interieur als comfortzone

Ieder project begint met een verkennend gesprek. Wij horen graag wat u wilt en geven u advies over de optimale toepassing van materialen, vormen en kleuren. Daarna vertalen wij het creatieve concept naar een concreet en helder plan. Om zo toe te werken naar een stijlvol, functioneel en duurzaam eindresultaat. Zo creëren we samen met u een interieur waarin ú zich thuis voelt – qua stijl, kleur, indeling en afwerking.

Vakmanschap van begin tot eind

In onze werkplaats in Lieshout beschikken we over moderne machines en professionele medewerkers die hun vak verstaan. Samen maken we het materiaal klaar, dat op locatie wordt gemonteerd. Daarbij letten we op een zorgvuldige afwerking wat betreft spuit- en lakwerk en meubelbeslag. We werken volgens strakke planningen, budgetten en levertijden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En als u wilt leveren we het project turn-key op.

Ambacht en vakmanschap sinds 1999

Sinds 1999 werken we aan interieur en meubels voor particulieren en bedrijven. Onze klanten vindt u niet alleen in Nederland, maar ook verder in Europa en zelfs daarbuiten. In Azië weet men het vakmanschap H&S Interieurbouw ook te waarderen. Van grote tot kleine projecten, wij gaan de uitdaging aan. Met u en uw wensen centraal.

Op zoek naar inspiratie?

De mogelijkheden van maatwerk zijn bijna onbegrensd. Via deze website geven we u hier graag een eerste indruk van. Wilt u eens kennismaken of uw wensen bespreken? Kom dan vrijblijvend kennismaken.