Zakelijk

  • Wij bouwen zakelijke interieurs op maat

Een warm welkom voor uw bezoekers, een prettige werkomgeving voor uw team, u creëert het met passende interieurinrichting. Een passend interieur, zowel qua maatvoering als qua uitvoering. Van een enkel meubel tot een volledig pand, wij creëren uw:

Helemaal geen omkijken naar het project? Met onze turnkey interieurprojecten verzorgen wij het gehele traject.

Van een enkel meubel tot complete bedrijfsinrichting

Een los meubelstuk op maat, zoals een kast of bureau, of een complete inrichting, uw ontwerp zetten wij om in het beoogde eindresultaat. Op basis van het ontwerp bespreken we de materialen en desgewenst komen we inmeten om tot het meest passende resultaat te komen.

Van klassiek tot modern en duurzame materialen

Het wordt uw uitstraling, uw stijl. Van klassiek of romantisch tot modern, wij maken het voor u. Kies zelf uit de duurzame materialen, zoals diverse houtsoorten:

  • eiken
  • beuken
  • essen
  • teak
  • wengé

Zowel over de diverse materiaalkeuzes als de afwerking adviseren wij u graag. Want ook op het gebied van afwerking heeft u veel keuze: van beitsen en lakken voor een natuurlijke kleur tot strakke hoogglanslak. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak is afspraak

Of u al een ontwerp heeft liggen of nog begeleiding zoekt in het maken van uw keuze, kom kennismaken met de expertise van H&S Interieurbouw. We horen graag wat u in gedachte heeft en hebben op vrijwel alle vragen antwoord. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.