Kantoorinrichting

  • Kantoor inrichten op maat

Kantoorinrichting op maat: helemaal zoals u het wilt

Kantoormeubelen die qua stijl én afmetingen precies passen in uw kantoor, dat vindt u zelden. De maatvoering voor kantoormeubelen is vaak standaard, waardoor u ruimte tekort komt of overhoudt. Hierdoor benut u uw kantoorruimte niet optimaal. Door uw kantoorinrichting op maat te laten maken, past uw meubilair perfect. En u krijgt kantoorinrichting geheel in de door u gewenste stijl.

Uw wensen, onze creatieve uitdaging

Een opgeruimd en stijlvol ingericht kantoor maakt indruk op uw bezoekers. En u wilt er zelf ook met plezier in kunnen werken. Dat vraagt om een slimme indeling met veel aandacht voor loop- en zitgedeeltes. En een ontwerp dat onder meer rekening houdt met uw behoefte aan bergruimte en vergadermogelijkheden. Een creatieve uitdaging waarmee wij u graag helpen.

Van bureau tot kast: we zorgen dat het past

Het ene kantoor is het andere niet. Dat geldt ook voor de maatvoering. Dus maken we uw kantoormeubilair helemaal op maat, waarbij u profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw en kantoorinrichting. Zo maken we onder meer passende:

  • balies
  • bureaus
  • kasten/dressoirs
  • hangmappensystemen
  • bureaubladen op maat
  • ladeblokken met of zonder slot

Dit is een greep uit de meubels die wij maken, zoals u zult begrijpen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Met ons enthousiaste team zetten we alles op alles om uw wensen te realiseren.

Duurzame materialen in tal van kleuren

Uw interieur moet bestand zijn tegen frequent gebruik. Daarom werken we alleen met duurzame materialen. We kiezen daarbij voor een mooie match tussen kleuren en materialen. Zo ontstaat een rustgevende omgeving waarin u geconcentreerd kunt werken. U kunt kiezen uit zowel standaardmaterialen als bijzondere materialen. We laten u graag stalen zien van de verschillende materialen. Vraag vrijblijvend informatie aan om de mogelijkheden te bespreken.

Voor bijna alles is een oplossing

In vrijwel ieder project komt ergens een kink in de kabel. Dat hoeft geen probleem te zijn, wij denken altijd in oplossingen. Wij voorzien u graag van passend advies en mochten er ooit problemen zijn, dan komen we er altijd samen uit. Als we bij oplevering nog dingen tegenkomen, lossen we het graag op. Voor ons telt dat het eindresultaat naar wens is. Daar zorgen we voor, hoe dan ook.

Afspraak is afspraak

Om strak op schema te blijven, communiceren we in elke fase van het project met u. We komen onze afspraken na, zowel qua kosten als levertijden. En mochten er héél goede redenen zijn om hiervan af te wijken, dan gebeurt dat altijd in overleg met u.

Passend voorstel voor passend kantoormeubilair

Wilt u een werkomgeving die het verschil maakt? Laat u dan inspireren door onze visie op kantoorinrichting en bekijk de verschillende projecten in ons portfolio. Wij maken graag een passend voorstel, zowel qua ontwerp als budget. Kom eens kennismaken of vraag direct een voorstel aan.