Winkelinrichting

  • Winkelinrichting op maat: creëer een beleving

Klanten willen tegenwoordig een beleving, ook in de winkel. Die beleving verleidt uw klanten tot het kopen van uw producten. Een winkelinrichting op maat draagt bij aan die ‘experience’. Samen met u kiezen we een passende mix van materialen, kleuren om klanten naar binnen te halen en uw winkel echt te ervaren. We creëren met u een beleving die klanten aantrekt.

Een winkelomgeving die uitnodigt

Klanten blijven langer in een winkelomgeving waarin ze zich op hun gemak voelen. We zorgen daarom voor een omgeving die perfect bij uw klanten past. Of het nu gaat om een chique, warme, trendy of hippe uitstraling: wij maken een passende inrichting voor uw winkel. Bespreek uw wensen en ideeën vrijblijvend met ons.

Een uitstraling als geen ander

Een echt unieke uitstraling krijgt u met een winkelinterieur op maat. Met uw input creëren we een winkelinrichting, die uw winkel onderscheidt van alle andere. Al onze ervaring en vakmanschap zetten we in voor een uniek eindresultaat – geheel volgens uw ontwerp . Denk daarbij onder meer aan:

  • vitrines
  • toonbanken
  • showroomkasten
  • presentatiemeubels
  • displays

Klasse uitstralen met duurzame materialen

U wilt een winkelinrichting die jaren mee kan. Daarom gebruiken we voor onze ontwerpen duurzame materialen zoals leer, stof, glas, rvs, natuursteen en natuurlijk hout. U kunt kiezen uit zeer veel standaard én bijzondere materialen, waarvan we u graag de stalen laten zien. Hiermee creëren we winkelinterieur dat klasse uitstraalt. Daar hoort ook passende interieurverlichting bij.

We doen wat we beloven – en vaak méér

Er komt nogal wat kijken bij het inrichten van uw winkelpand. Wij nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Stap voor stap nemen we alles met u door, van ontwerp tot uitvoering. Daarbij houden wij ons aan afspraken over kosten en levertijden. Eventuele problemen lossen we graag binnen de mogelijkheden op, ook na oplevering. En we adviseren u over het juiste onderhoud van de gebruikte materialen. Zo gaat uw winkelinrichting zo lang mogelijk mee.

Voorstel op maat voor winkelinterieur op maat

Wanneer u kiest voor een winkelomgeving die klanten trekt en verleidt, laat onze visie op winkelinrichting u dan inspireren. Bekijk de verschillende projecten in ons portfolio. Wij maken graag een voorstel op maat, zowel qua ontwerp als budget. Kom eens kennismaken of vraag direct een voorstel aan.