Kasten op maat voor ruimte en passende sfeer

  • Alle ruimte voor kasten op maat

Kasten spelen een belangrijke rol in elke woon- of werkomgeving. Of u nu kiest voor de praktische kant zoals het opbergen van boeken of documenten of juist als decoratief middelpunt van uw interieur. Kasten komen het best tot hun recht wanneer ze passen binnen uw interieur, zowel qua stijl, als qua afmetingen. Kies voor kasten op maat om al uw zakelijke en particuliere ‘ruimtewensen’ te realiseren.

Een kast die past

Bij alles wat we maken staat uw woongenot of werkplezier voorop. We zorgen ervoor dat uw kasten fraai én functioneel zijn, voor maximaal genot. Zo kunt u alle kanten op qua design en kleuren, of een kast nu moet passen binnen een bestaand interieur of de basis vormt voor een nieuw interieur. Ook praktisch gesproken krijgt u alle ruimte. U bepaalt de draairichting van de deuren en de indeling van schappen en planken.

Wat u nodig heeft, maken wij voor u

We maken kasten in alle soorten en maten. En dat mag u letterlijk nemen. Om u een idee te geven, u kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • Open kasten
  • Roomdividers
  • Slaapkamerkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Tv-kasten
  • Ombouwkasten

De perfecte maat

Maatwerk luistert nauw. Soms kunnen we uit de voeten met afmetingen die u ons doorgeeft. Om echt maatwerk te kunnen leveren, komen we graag bij u inmeten. Vervolgens bespreken we uw ontwerp samen met u en is er nog ruimte voor aanpassingen. Met als resultaat een kast die naadloos past. Letterlijk.

De mooiste materialen

U maakt de keuze uit de beschikbare hoogwaardige materialen, waarbij bijzonder veel mogelijk is. U kunt diverse stalen bij ons bekijken. Past het materiaal van uw voorkeur niet in uw budget? Dan vinden we samen een mooi en gelijkwaardig alternatief dat wél haalbaar is.

Strakke levertijden

Omdat we alles in eigen huis maken, kunnen we ook precies zeggen wanneer uw kasten klaar zijn. Als we met u een levertijd afspreken, kunt u er dus op rekenen dat we op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staan. U hoeft niet een hele dag te wachten, wel zo prettig en efficiënt.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

De unieke kast(en) die u in uw hoofd heeft, moeten we natuurlijk nog maken. Maar als u wilt zien wat we allemaal al voor anderen hebben gerealiseerd, kijk dan hier naar onze portfolio en laat u inspireren. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Verrast? Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.